Køb og salg

Flis, træer på rod, fældet træ

« ​Flis er et naturprodukt, som kan anvendes på flere måder. Bunddække eller miljørigtig brændsel, er blot to anvendelsesmuligheder »

- KRISTIAN MØRCH NIELSEN

 

 

Hos Morsø Flis sælger vi flis. Derudover opkøber vi også træ som vi kan forarbejde til flis. Uanset om dit træ står på rod, eller allerede er fældet, giver vi gerne en god pris for det. Eneste betingelse er dog, at der er tale om en større mængde træ. Herunder hele læhegn, skove, eller større beplantede arealer. 

Flis sælger vi til både erhverv og private. Uanset om det er en enkelt trailerfuld eller flere vognlæs, kan vi levere flis fra lokale skove af bedste kvalitet. 

Da flis er et naturprodukt, kan farve og træsorter variere fra læs til læs - dog er du altid sikret et naturprodukt af bedste kvaltet. 

Uanset om du søger bunddække - eller - du søger et alternativ til træpiller til dit stokerfyr, er Morsø Flis din lokale samarbejdspartner. 

Du kan vælge selv at lade flisen afhente på vores adresse - men - skal du have større læs varetager Morsø Flis gerne transporten. Enten i egne vogne eller via lokale vognmænd. 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.